Estem desconcertats

Estem desconcertats

Aquesta és la situació actual dels membres de l'oposició al nostre ajuntament. Estem a l'equador del mandat i en dos anys hem canviat l’organigrama en tres ocasions. La primera va ser arran de la dissolució de CiU, que va comportar la sortida del Tinent d'Alcalde d'economia que va passar a ser regidor sense cartera i amb el consegüent nomenament d'una altra persona, que ja era Tinent d'Alcalde d'urbanisme. Així que des de llavors tenim barrejada l'economia i l'urbanisme. Només afegir que la persona que porta aquestes dues àrees tan senzilles i planeres és a la vegada director de l'Incasol de la Generalitat.

 

També hem incorporat un Director de seguretat, s'ha nomenat un Director del Patronat Municipal d'Educació i ha marxat el Sots Director de districtes. Al mateix temps, la Sots Directora de participació ciutadana i medi ambient ha passat a fer el que feia la persona que ha marxat i com que no es pot estar a totes, ha hagut de deixar la gestió ambiental, que ha passat a...

 

I la penúltima ha estat la incorporació del regidor del PSC a l'equip de govern que ho ha fet amb una altra tinença d'alcaldia, la d'ocupació i polítiques comarcals, que a la vegada ha comportat el nomenament d'un altre assessor del PSC.

 

A més tenim dos comissionats, un de participació ciutadana, que porta força activitat i el del Reial Monestir, que ben bé no sabem que fa però esperem saber-ho en algun moment.

 

Si tenim en compte que cadascun dels partits de l'oposició tenen com a molt tres regidors que s'han de repartir les tasques de totes les comissions, que han anat canviant al llarg dels dos anys de mandat, s'entendrà que de vegades costa de situar-se i que per poc que ens despistem, ja ens l'han colat.Comentaris
Mariange fa 1 any
Si, senyora.Te tota la rao. Aquet "equip de govern" esta colan una a radera d'altra, amb total alegría. Com que paga el poble!!!!.