Fem història, a peu de carrer

S'obre una oportunitat històrica per les classes populars de Sant Cugat

Els comunistes primer, els ecosocialistes després i els comuns ara, hem treballat sempre per una majoria d'esquerres a l'Ajuntament de Sant Cugat, en les últimes eleccions municipals, per primer cop en 40 anys, ens vàrem quedar fora de la institució, però tot i això un govern d'esquerres ha sigut possible. Aquesta situació ens fa estar tristos però també esperançats, i no us imagineu com d'estrany es fa sentir les dues coses alhora. Sempre dèiem "tenim un peu al carrer i un altre a les institucions", perquè ara a Sant Cugat ens tocarà tenir els dos peus al carrer, i seguir a les lluites i conflictes de la ciutat, on es fan visibles les desigualtats i els problemes, reivindicant allò que el govern oblidi, construint poder popular, donant forma a Sant Cugat com fèiem abans també de la restauració democràtica.

 

S'obre una oportunitat històrica per les classes populars de Sant Cugat. Vull desitjar tota la sort a la Mireia, també al Pere i a la Núria i a totes les regidores de la CUP, PSC i ERC d'aquest mandat. No ho tindran fàcil, a una ciutat com la nostra hi ha més poders que el govern municipal, i molts es resistiran al canvi. A nosaltres ens tindran al costat, acompanyant, posant-ho fàcil, però amb la intenció d'assenyalar allò que els faci millorar, i que no els faci oblidar perquè hi són.

El nostre objectiu mai ha sigut ocupar una cadira, era canviar les condicions materials de la gent, i transformar consciències, fer una ciutat justa habitable i democràtica, i així ho farem. No tenim alternativa, en aquest govern hi tenim els nostres anhels i les nostres esperances. Els desitgem el millor, perquè serà el millor per Sant Cugat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?