Gausapp

En una altra pantalla hi ha desplegades les actuacions de la temporada i es pot informar de la disponibilitat per a aquella actuació

Des de fa un parell de mesos, els Castellers de Sant Cugat tenen una aplicació per a mòbils i tauletes anomenada Gausapp, la qual és gratuïta i està disponible per a iOS i Android.

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per membres de la colla i serveix per gestionar l'assistència a les actuacions i als assajos, cosa que facilita la feina de la comissió tècnica per planificar els assajos i preveure els castells que es poden fer a les diverses actuacions de l'any.

A part de tenir una visió general dels diferents actes organitzats o en els que hi participa la colla en el calendari mensual, en una de les pantalles apareixen els assajos futurs i, amb només un toc de dit, es pot informar de la disponibilitat personal per assistir a aquell assaig en concret. A més, es poden afegir comentaris adreçats a la tècnica, com, per exemple "arribaré 20 minuts tard" o "estic de viatge i fallaré dos assajos", etc.

En una altra pantalla hi ha desplegades les actuacions de la temporada i es pot informar de la disponibilitat per a aquella actuació. En aquest cas, també es pot fer saber si es té la intenció de fer el desplaçament amb l'autocar de la colla o per mitjans propis.

En un altre dels apartats hi ha un dedicat a notícies amb informacions sobre l'activitat de la colla, els assajos i les actuacions o d'altres més generals.

Així doncs, la colla s'adapta als nous temps amb una gran eina, molt ben desenvolupada i adequada a l'activitat que s'anirà actualitzant a partir de les noves necessitats que li vagin sorgint a l'entitat.

Gausacs, amunt!

 
Comentaris

Destaquem