Gemma Molera

Divendres 5 de Maig la Gemma Molera inaugurava la seva nova exposició el claustre del Monestir.

Fa anys que conec a la Gemma i hem compartit experiències juntes que, sempre, d’una manera o una altra, ha  plasmat en una obra d’art. Crec que és la seva manera de comunicar-se amb el seu entorn i d’entendre la vida.

No és fàcil viure en un mon frenètic on diàriament has demostrar i demostrar-te que ets capaç de ser tot allò que el teu entorn espera de tú. Un món on, EL TINC, val més que, EL SÓC. I tú? Tens l’entorn que esperaves i el món del que t’agradaria formar part? Ets el que tens o tens els que ets?

LUNG AND BONES, la nova obra de la Gemma, és una oportunitat a reflexionar sobra la vida a tots aquells que aneu a veure-la. Ella parla de la seva experiència amb la malaltia, un carcinoma de pulmó esquerra amb metàstasis als ossos, diagnosticat el 20 de Maig del 2015. Veien l’obra connecto amb la malaltia i com la viscut la Gemma, un camí dur que té la sort de poder compartir amb els seus quatre amors, el seu marit i les seves filles, i tota aquella gent la l’estima.

Val la pena veure l’exposició i llegir el text escrit per ella mateixa on en un dels paràgraf diu, “Descobreixo que tinc un projecte clar per anar al taller ...”. Per la Gemma el taller torna a ser, com sempre ha estat, l’espai on dona sentit a la seva vida, i amb aquesta exposició ens permet fer-nos conscients que la vida no es eterna, per ningú, i que aquesta té un sentit ... VIURE-LA conscientment.

Gemma, sortosa de poder compartir moments amb tu. Gràcies per fer-me sentir tant veien-te a traves dels teus quadres. I sí, HO ACONSEGUIREM Gemma.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem