Gràcies Alcaldessa, gràcies Mercè!

La política municipal et permet conèixer de ben a prop la teva alcaldessa

He de confessar que quan la setmana passada Mercè Conesa va anunciar que deixava l'Alcaldia de Sant Cugat em va envair un sentiment d'una certa tristesa.

M'ho deia una regidora la setmana passada: ens estimem molt la Mercè. Certament, la Mercè es fa estimar. Si no fos així, no s'entendrien pas les intervencions dels portaveus de la CUP, Cs, PPC o, sobretot, de Pere Soler del PSC. La política municipal et permet conèixer de ben a prop la teva alcaldessa (i més encara si és del teu partit) i podem dir que Mercè Conesa és una bona persona, amb empenta, valenta, que parla clar, respectuosa i empàtica. Mercè Conesa és una política amb majúscules i ha sigut un plaer i un honor que hagi estat la nostra Alcaldessa.

Del seu llegat a l'Alcaldia ens hem de quedar amb la frase que 'ningú no ha de quedar enrere'. I així s'ha fet, a través de la triple estratègia econòmica – social – ambiental, perquè si som forts econòmicament, tindrem la capacitat d'implantar polítiques encaminades cap a la justícia social i el benestar de les persones en un entorn sostenible i agradable vers el ciutadà. S'han de posar les persones al centre de tota l'acció política i aquest govern municipal amb la Mercè al capdavant ho ha fet. 17,3 milions d'euros destinats a polítiques socials l'any 2017 (10,3 el 2011), una inversió de 10 milions en 8 anys per a instal·lacions esportives o l'establiment del projecte de Smart City amb la consegüent reducció d'un 30% de consum en l'enllumenat elèctric són accions que han marcat una manera de fer.

Sant Cugat és una ciutat forta i viva perquè té una ciutadania excel·lent, va dir Conesa en acomiadar-se. Però també, afegeixo, que Sant Cugat és com és perquè ha tingut uns governs municipals excel·lents. Et trobarem a faltar! 'Que tot et vagi bé' [Txarango, 2017]!

 
Comentaris

Destaquem