Horitzó 2018

Encarem el 2018 sense fre, amb pas ferm i consolidant el nostre projecte de ciutat.
Horitzó 2018
Encarem el 2018 sense fre, amb pas ferm i consolidant el nostre projecte de ciutat.

Vam acabar l'any aprovant un pressupost municipal que ens ha permès mostrar la fortalesa econòmica del nostre Ajuntament i d'aquesta manera consolidar les inversions previstes i les polítiques socials a la ciutat. Un 2018 ple de projectes ambiciosos per seguir creixent i avançant. La qualitat de l'aire que respirem s'ha convertit en una prioritat, perquè millorar-la significa invertir el nostre futur i en la nostra salut; d'aquesta manera apostem per una mobilitat més verda i més sostenible, vetllant per la qualitat de l'aire: amb més carrers per a vianants, amb més carrils bici, amb una àrea verda d'aparcament per a residents, amb una àrea taronja a Can Sant Joan per afavorir la mobilitat de les més de 15.000 persones que es desplacen a aquesta zona de la ciutat, amb més control d'accés a l'eix de vianants.

 

A banda, amb la inauguració de l'ambiteca, el punt verd de la ciutat, fem un pas més enllà per fomentar la reutilització, el reciclatge i la segona mà.

 

La creació d'ocupació i la consolidació del polígon Can Sant Joan seran també protagonistes aquest 2018; com també la posada en marxa del Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc o inversions com l'Escola la Mirada, el poliesportiu de Mira-sol o la Sala polivalent.

 

Sant Cugat és una ciutat referent en l'àmbit esportiu, i aquest 2018 amb l'arrencada de totes les activitats programades al llarg de l'any per ser Ciutat Europea de l'Esport 2018, suposaran una embranzida important pel que fa a l'esport a la nostra ciutat.

 

Encarem el 2018 sense fre, amb pas ferm i consolidant el nostre projecte de ciutat. L'horitzó 2018 més ambiciós que mai.Comentaris
Mariange fa 4 mesos
Ya que comienzan el any sense fre, i amb tantas iniciatives i ganes, a ver si cogen vds.carrerilla y acaban la normativa de terrazas, tantas veces anunciada y, pel que semble, una especie de historia interminable. Moltes gracies, i, disculpi per la insistencia. Bon any.