I tu, quin curs vols?

Tots aquests cursos i tallers formen part de les programacions que ofereixen pel nou trimestre els Centres Culturals de la ciutat i l’Ateneu

Un curs de cuina amb el xef del Restaurant la Camarga, un de carpaccios i tatakis impossibles, un altre per aprendre a fer ‘cake pops’, un de mindfulness per la vida quotidiana, un per aprendre a fer un jardí vertical, un d’enquadernació japonesa, un per descobrir els primers passos per rodar en cinema, un sobre la imatge i la influència com a eines per a l’èxit i un altre sobre el procés creatiu d’una cançó amb el bateria dels Pets. Per citar-ne només uns quants.

Tots aquests cursos i tallers formen part de les programacions que ofereixen pel nou trimestre els Centres Culturals de la ciutat i l’Ateneu. I com més remeno els seus catàlegs més em sorprenen. Reconec que desconeixia en què es basa el mètode Linguarte (per aprendre noves llengües), el Feldenkrais (per millorar la consciència sobre el cos a través del moviment i l’atenció conscient) i el Shuffle dance (l’estil de dansa originat en discoteques). Tots aquests cursos es poden fer a Sant Cugat, amb una quantitat d’horaris que deixen tan impactat com la seva oferta i el seu preu. I ara que ve Nadal i sabem que en una gran majoria dels casos el que veritablement ens fa falta és desprendre’ns de coses materials, i no seguir-ne acumulant més, són una gran idea per fer regals diferents i que recordarem sempre.

PD. Sempre que em cauen a les mans aquests catàlegs hi ha un pensament que m’és inevitable: pensar les persones que en els últims mesos han treballat com boges per reinventar l’oferta i sobretot per fer quadrar tots els horaris, tant del personal que els imparteix com dels espais on es fan. I només em surt una paraula: bravo!

 
Comentaris

Destaquem