“Influencers”

Es necessita gent que ens inspiri per arribar a ser la millor versió de nosaltres mateixos, que ens estimuli a créixer com a persones

“Mama, jo de gran vull ser influencer”. Segur que més d’una mare s’ha quedat atònita quan ha escoltat aquesta afirmació d’algun dels seus fills. Aquest neologisme deu el seu èxit a Instagram. Inicialment es trobava emmarcat en l’àmbit de la moda. En aquesta xarxa social pots seguir algú que t’agradi molt com vesteix i inspirar-te en el seu gust per crear el teu propi estil. Amb el temps han aparegut influencers en diferents camps. Són molt útils perquè comparteixen el seu coneixement i ens aconsellen la millor opció i és que tenir bons assessors en àmbits en els quals no som experts és un gran ajut.

 

També necessitem referents en aspectes més personals de la vida. Gent que ens inspiri per arribar a ser la millor versió de nosaltres mateixos, que ens estimuli a créixer com a persones. Molt sovint són membres de la nostra família però de vegades pot ser alguna figura pública com el papa Francesc i crec que, històricament, el més gran influencer ha estat Jesús de Natzaret. La seva coherència i senzillesa de vida, la seva humanitat, la seva proximitat als més pobres i, sobretot, el seu amor ens inspira a cada generació a ser cada cop millors. Potser no té Instagram, però val la pena seguir-lo! Ho proveu?

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?