Jo voto sí

Quan vaig arribar al barri de les Planes, una de les coses que em va cridar l'atenció, era que hi havia un força elevat de gent amb edats igual o superior als 65 anys. L'acollida per part de tothom va ser molt i molt bona, aconseguint ràpidament que no enyorés els meus orígens Graciencs.

De mica en mica, vaig poder intercanviar experiències i vivències amb la gent que hi vivia de tota la vida. De ni do! Ús recomano que en parleu, val la pena fer-ho. En la mateixa línia, vaig poder percebre les dificultats que es troben en el dia a dia, sobretot els festius. Baixar a Barcelona es converteix en una odissea. No hi ha transport públic que els apropi a l'estació per anar a veure la família, anar al cinema o simplement compartir una estona amb altres persones. Tots sabem la importància de combatre la solitud, especialment quan arribes a certa edat!

Traslladar-se en cotxe és també força complicat, no tots disposen de vehicle propi o de les condicions òptimes per conduir. No cal que incideixi massa en les dificultats de fer-ho caminant, degut, en gran mesura, per les condicions infrahumanes dels nostres "carrers". Així doncs, poques alternatives tenen per sortir de casa seva qualsevol dia laborable i no cal dir els festius.

En fi, crec que val la pena empatitzar una mica amb totes aquestes persones i posar mesures encara que siguin correctores per minimitzar les dificultats afegides que es troben en el seu dia a dia.

Jo, voto Sí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem