L'aventura d'anar fins als Ferrocarrils

Els fanals intel·ligents passen per un procés de metamorfosi i es converteixen en pals de llum amb cables elèctrics penjant per tot arreu

L'altre dia parlava amb un company de feina tot dinant. Durant la conversa va sortir el tema de l'habitatge. Recordo que quan li vaig comentar que residia a Sant Cugat, em va dir: "Uauuu! Vius a una de les ciutats més preparades i riques d'Espanya". La meva expressió gestual va canviar radicalment, de ben segur que devia ser un poema. Automàticament, amb un instint totalment primitiu (acció- reacció) li vaig dir:

"Bé, ja veig que cal puntualitzar. Visc al barri de les Planes."

"I què?", em va contestar, "teniu fanals intel·ligents, semàfors intel·ligents..."

Aleshores, vaig decidir explicar que tot i que pertany a Sant Cugat i, per tant, tinc els mateixos deures que qualsevol persona empadronada allà, no tinc en absolut els mateixos drets. On jo visc, per exemple, els fanals intel·ligents passen per un procés de metamorfosi i es converteixen en pals de llum amb cables elèctrics penjant per tot arreu.

De fet si has d'anar a l'estació de Ferrocarrils (depèn de quina hora/dia no hi ha transport públic), procura no anar amb qualsevol estri amb rodes (maleta, carretó de la compra, ...), doncs el fonamentat, que no asfaltat, ja no existeix; només hi queden forats i pedres que destrossem qualsevol roda incloent els cotxes i bus del barri. Per cert viatjar amb el bus, representa anar en una atracció que no té res d'envejar a les del Tibidabo, a causa dels continus sotracs que fas durant el viatge.

Si decideixes evitar això i anar caminant, no oblidis posar-te sabata còmoda, ja que no serà el primer cas d'algú que cau i es fa mal. Ah! I sobretot, no surtis un dia de pluja sense botes d'aigua que combinen molt bé amb la roba que portes posada, doncs la patinada està assegurada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem