L'estat de la ciutat

Els socialistes vàrem ser responsables, donant estabilitat a un govern a través d'un acord profitós pel municipi

Aquest és un mandat atípic, i més pels socialistes locals, la marxa del nostre alcaldable elegit per primàries, va provocar un efecte unitari i revitalitzador, i vàrem saber fer front a aquest entrebanc. El PSC és un partit sòlid, que compta amb gent valenta, valuosa i lleial, superant les dificultats i que està per sobre dels personalismes, treballant per la col·lectivitat, per una societat més justa i igualitària, amb valors socialistes, socialdemòcrates i d'esquerres.

Hi hagués pogut haver un canvi de govern, però ràpidament es va veure impossible gestar una alternativa provocada pel "campi qui pugui" de les forces de l'oposició, es va anul·lar un possible acord, ens vàrem autoimmolar. A més la negativa d'ERC a entrar al govern per por va potenciar la seva actitud de bloqueig. De nou CiU (aleshores es deia així) va governar amb suports puntuals.

I és aquí on els socialistes vàrem ser responsables, donant estabilitat a un govern a través d'un acord profitós pel municipi, posant com a prioritat les persones i els serveis. Per això, al contrari d'altres, vam saber teixir complicitats per donar tranquil·litat en l'acció de govern. Posar-se d'acord quan es pensa diferent és tot un repte dins del món de la política, i podem dir que aquesta responsabilitat mai ens ha pesat, perquè va ser i és un bon acord i així ha quedat demostrat.

Estem satisfets d'haver assolit un alt grau d'execució respecte als objectius marcats. El futur pròxim encara està per escriure, però no defallirem en la defensa del municipi, dels barris i de la ciutadania, per més que ens vulguin callats. No volem que la deriva del país enfonsi la nostra ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem