La dansa sempre alimenta el nostre cos

El moviment manté el nostre cos alimentat per dins i per fora. Amb intensitat o mentalment, però després de gaudir del moviment de la dansa, sigui quina sigui, segur que ens sentim millor

La Quinzena de Dansa Metropolitana tindrà lloc del 13 al 31 de març (capicua) i a Sant Cugat, una de la 9 ciutats que hi participem, comptarà amb una sèrie d'espectacles al carrer, places, al Teatre de Mira-sol i al Teatre-Auditori. Entre aquests, també destaquen l'espectacle 'Block' a la plaça U d'octubre, L'Hora de dansa a la plaça Octavià, La Tacones al Claustre amb 'Cronnexiones', HIPPOS a la plaça Octavià i la Cloenda el 31 a la plaça Octavià.

Al Teatre-Auditori tindrem 'Carmina Burana' amb música en directe i coreografia de Maria Rovira, i 'Electra' amb el Ballet Nacional de España i música en directe amb l'Orquestra Simfònica del Vallès. 'Quadres d'una exposició' es podrà veure al Teatre de Mira-sol.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha apostat i aposta en aquesta segona edició per la Quinzena de Dansa Metropolitana. A tota aquesta intensitat de moviment, hi afegirem la programació del Dia Internacional de la Dansa a l'abril, amb la Mostra a la plaça Ramon Barnils, i ja seran 15 anys de les edicions en aquest format, on totes les escoles de la ciutat hi participen amb el seu moviment.

Sant Cugat som una ciutat que sempre ha apostat per la dansa. Tenim una programació estable de dansa als equipaments municipals com són el Teatre-Auditori i el Teatre de Mira-sol, amb els seus assaigs obert, i les hores de Dansa al Cafè Auditori.

La nostra ciutat té molt de moviment, i la dansa hi dona vida, i ens fa persones millors, ja sigui quan ens movem per dins o per fora.

 
Comentaris

Destaquem