La Fira de Consum Compromès

La Fira de consum compromès es celebrarà el dijous 6 de desembre de 2018, de les 10 h a les 20 h en horari ininterromput, en el Pavelló 2 de Sant Cugat del Vallès

En els darrers anys ha anat augmentant la consciència de la ciutadania com a consumidors. La societat del futur es configura en les nostres tries del present. Des de l'1 d'octubre de 2017, en què la majoria de la ciutadania va manifestar la seva voluntat de ser un país lliure, des de l'Assemblea i d'Òmnium hem recollit l'interès dels associats per saber com poder, a través del consum, construir una societat lliure, compromesa, responsable, participativa, justa, i amb igualtat d'oportunitats.

És per això que, amb una voluntat divulgadora, i confluint amb la Xarxa d'Economia Social (XES), l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, i amb l'Associació en Defensa de les Institucions Catalanes de Sant Cugat (ADIC), ANC i Òmnium organitzen la Fira de Consum Compromès (Fira de consum responsable, de les empreses de proximitat i d'economia social) amb la finalitat que el futur de la nostra societat sigui més plural, amb la ciutadania exercint de consumidors informats, per tal que puguin consumir amb responsabilitat.

A la fira hi podreu trobar empreses diverses, de sectors com els subministraments (llum, gas, aigua, telefonia, etc.), i els generals (bancaris, assegurances, mobilitat, seguretat, etc.). L'objectiu és que les empreses i la ciutadania puguem ser respectuosos amb el medi ambient, i que contribuïm a un sistema econòmic més social, solidari, i sostenible.

La Fira de consum compromès es celebrarà el dijous 6 de desembre de 2018, de les 10 h a les 20 h en horari ininterromput, en el Pavelló 2 de Sant Cugat del Vallès. Hi sou tots convidats!

 
Comentaris

Destaquem