La GaLeria

Aquesta mostra és sens dubte fruit de la connexió laboriosa i diligent amb diverses generacions artístiques vinculades a la Sala Parés i al període figuratiu català de finals del s. XX

L'extraordinari obsequi exquisit que fa La GaLeria als espectadors que dirigeixin les seves passes al seu establiment aquesta nova temporada és un grat deixar-se divagar entre obres reunides per Batlle. Aquesta col·lecció esdevé en un exponent de l'Art Figuratiu català de finals del segle XX. Poques vegades tindrem l'oportunitat de veure juntes, interactuant i dialogant entre elles obres d'artistes com: Busom, Busquets, Llimós, Gabino, Mundo, Vilà, Nadal, Sierra, Ortuño, Sisquella, Domingo, Moscardo, Fenosa, Humbert, Pastor, Capdevila, Pruna, Nonell, Villà.

Obres que ell va anar col·leccionant a través dels anys en els quals estava "parat entre flors de bells i resplendents matisos i tons " per el contacte professional establert amb aquests artistes, a través de la seva tasca a la Barcelonina, mítica i estimulant Sala Parés del carrer Petritxol.
Des de La GaLeria han estructurat la mostra-homenatge de la següent manera:

-Aturar el temps.14/set-13/oct. Dedicat al bodegó i retrat.
-Una finestra oberta.19/oct.-24/nov. Dedicat al paisatge.
-La figura.30/nov.-5/gen. Dedicat òbviament al seu títol.

Aquesta mostra és sens dubte fruit de la connexió laboriosa i diligent amb diverses generacions artístiques vinculades a la Sala Parés i al període figuratiu català de finals del s. XX. Unió resumida en la creativa mostra que els seus fills reten a la figura de Batlle, compartint així el fil d'interès en el llegat de la col·lecció d'obra artística, la indiscutible generositat de compartir-ho amb espectadors diversos i la innegable tasca apresa d'Eduard Batlle. Com a bons galeristes només ofereixen la millor visió representativa d'una època als seus clients.

Quan al gener s'apaguin els llums definitivament d'aquesta exposició només restarà estar entre bastidors. Espai on es cuinen les coses i que aquest home discret i els seus hereus han rescatat per a tots.

 
Comentaris

Destaquem