La Marxa Infantil

Els més de 2000 participants que participen any rere any demostra que és un esdeveniment arrelat a la ciutat

El diumenge 8 d'abril es celebra l'edició número 60 de la Marxa Infantil que recorrerà un any més una part del Parc Natural de Collserola. En aquesta edició com en les últimes només serà jornada de matí. 60 edicions són moltes i els més de 2000 participants que participen any rere any demostra que és un esdeveniment arrelat a la ciutat.

Hi ha molta gent que col·labora amb la Marxa ja siguin voluntaris en els punts de control, protecció civil, creu roja, petits comerços de la ciutat aportant el seu granet de sorra, grans empreses multinacionals, el TOT Sant Cugat o entitats com el Club Muntanyenc que és l'organitzador.

Pràcticament tots els nens i nenes de Sant Cugat des de fa 60 anys han participat almenys un cop en la Marxa Infantil de regularitat, en el meu cas en 5 edicions, només en una edició vaig aconseguir premi. Recordo aquelles edicions com una festa de la infància que et permetia conèixer nens d'altres escoles de la ciutat a part del contacte amb la natura. Però la Marxa no és només una prova de regularitat sinó que també hi ha el concurs de dibuixos.

La Marxa ha tingut diferents canvis durant les seves 60 edicions com el punt de sortida i arribada, començant en la plaça d'Octavià, per després traslladar-se a la plaça de Barcelona i finalment al parc de Ramon Barnils. També un canvi que s'ha produït en els últims anys ha estat suprimir la parada per dinar i així evitar aglomeracions en el Parc de Collserola per part de pares i problemes de seguretat.

Pel que fa al futur de la Marxa Infantil està assegurat veient la participació any rere any. Tot el meu suport a un dels esdeveniments amb més història de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem