La Montse, la Mònica i el Sant Cugat Feina

Si una cosa tenen en comú la Montse i la Mònica és que, per diferents vies, totes dues han arribat al 'Sant Cugat Feina'

La Montse i la Mònica són dues persones amb unes vides que poc tenen a veure. La Montse va treballar durant molts anys a Sharp, era feliç amb la feina que feia, molt feliç. Però un bon dia va haver de deixar-la per cuidar familiars que la necessitaven. Passat aquest temps va poder fer altres feines fins que es va trobar cara a cara amb l'atur no desitjat. Amb la situació que viu la Montse qualsevol persona s'hagués enfonsat, però ella és valenta.

La Mònica és periodista. Va treballar a diferents ràdios i després va decidir canviar de sector. En va viure de tots colors fins que es va trobar amb un mercat laboral que moltes vegades castiga la maternitat. Ella el que ara necessita és millorar la seva situació professional.

Si una cosa tenen en comú la Montse i la Mònica és que, per diferents vies, totes dues han arribat al 'Sant Cugat Feina'. Un centre que ofereix formació, assessorament i acompanyament gratuït a les persones que busquen feina, o que ja en tenen i volen millorar-la. Un centre però que, com la Montse i la Mònica expliquen, aconsegueix una cosa encara més important: empoderar les persones que viuen aquestes situacions. Hi ha poques coses més frustrants a la vida que voler treballar i no tenir feina. En un mercat laboral tan exigent, i en constant evolució i actualització, trobar un lloc on t'acompanyin, et guiïn i et proporcionin les eines per afrontar aquests processos és esperançador.

Diu la Montse que troba molt curiós que els dilluns al matí la majoria dels mortals facin mala cara i es queixin perquè han d'anar a treballar. Ella, en canvi, té tan clar què farà quan arribi el seu primer dia de feina...

 
Comentaris

Destaquem