La protagonista de l’estiu és la calor?

Aquest any és calorós i així i tot, la protagonista de l'estiu, no és la calor. És la persona, que s'ocupa de la família i precisament aquests dies no en parlem gaire d'ella

Està de vacances i segueix fent feina i més del que l'hi toca, puix a l'estiu és a on es posen més a prova les seves capacitats. Té més feina, té calor i gestiona i coordina la casa, plena de gent a tota hora i fora dels horaris habituals i que omplen la seva vida i la nostra d'amor.

Donem gràcies a totes les persones que es dediquen als altres a l'estiu.

Són persones, home o dona, que s'ocupen de fer més agradable la vida dels que tenen al voltant seu per vacances. Sempre al servei de tots, fan que tot rutlli. Els fa feliç veure a tothom content i a prop seu i amb això en tenen prou.

Parlar de la calor, que afecta nens, grans i animals i que enguany està demostrant la seva cara més dura, i que no dóna treva ni a Sant Cugat ni als llocs més frescos del país, no és tan important com, reconèixer i agrair la feina de la real protagonista de l'estiu.

Les vacances cal procurar gaudir-les amb la família.

El destí solia ser anar a la caseta d'estiu de Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, La Floresta i les Planes a on es respirava millor i la diferencia de temperatura amb Barcelona, que encara mantenim, era i és molt apreciada i d'agrair.

Sant Cugat ja no és un lloc a on es va a passar l'estiu, però encara hi ha famílies que ho fan.

Però tant se val a on siguis i la calor que faci, el més important és poder estar ben acompanyat i sobretot i el que té valor és fer-ho amb la real protagonista de l'estiu. Procura cuidar-la i valorar-la. Ella/ell serà feliç i tu també.

 
Comentaris

Destaquem