Llum als ulls i força al braç

Vam fer somriures i floretes tantes com van caldre per aconseguir la legitimitat democràtica

L'associació policial "Jusapol" organitza a Barcelona un homenatge als policies que van venir a pegar-nos el dia U d'Octubre, per recordar-nos a tots que quan vulguin poden tornar a estomacar-nos. Al mig de la nostra capital volen demostrar-nos que Catalunya és seva, i que els catalans hi hem de viure acovardits i amagats.

I no els aturarà ningú. Igual que va passar amb els sis-mil espanyols que van arribar en vaixells per atonyinar-nos, igual que passa quan "policies" espanyols es treuen l'uniforme i surten de nit a "cazar catalanes" amb la porra estesa i la pistola a la cintura, igual que passa amb els policies que venen de vacances a pegar periodistes catalans a crit de "Viva España!"; igual que passa sempre, ningú no farà res.

Vam fer somriures i floretes tantes com van caldre per aconseguir la legitimitat democràtica. Fins i tot mentre la materialitzàvem, el dia U d'Octubre, també ens vam deixar pegar entre somriures i floretes. Però la revolució dels somriures es va acabar aquell dia. L'Estat Català va ser declarat pel Poble i proclamat pel Parlament, i ara cal construir aquest estat.

La principal característica que té un estat és el control del seu territori; la defensa de la seva gent, fronteres, Govern, i institucions. El primer pas de l'Estat Català ha de ser acabar amb la costum d'impunitat de la qual gaudeixen tots els anticatalanistes. Catalunya ha de triar si vol ser un estat o vol seguir sent un territori subjugat, esclavitzat, i maltractat. Si volem ser un estat caldrà deixar clar que s'ha acabat caçar-nos, cridar a desinfectar-nos o a bombardejar-nos; caldrà que aquestes barbaritats tinguin conseqüències immediates.

 
Comentaris

Destaquem