Memorial Ramon Barrufet

La pròxima actuació dels de la camisa verd Collserola és aquest cap de setmana 11 i 12 de maig, amb les actuacions de Sant Ponç a Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat van actuar al matí del dissabte 4 de maig a Valls, ciutat bressol dels castells, en el V Memorial Ramon Barrufet, president d'honor de la Colla Joves Xiquets de Valls des del 2010 i traspassat el 24 de febrer del 2012.

En Ramon Barrufet Fàbregas (més conegut normalment a Valls com ''el Blanco'') va ser el primer cap de colla de l'entitat castellera que va sortir l'any 1939, fruit de la fusió forçada per motius ideològics i polítics per les autoritats franquistes vallenques. Aquesta agrupació unificada reconeguda típicament amb el nom de ''La Barreja'', sota la direcció d'en Ramon Barrufet, va realitzar els primers castells de vuit pisos de la Postguerra en forma de 4 de 8 a la segona meitat del 1939.

Ara que ja sabem una mica més qui era en Ramon Barrufet, anem al que va donar de si la diada castellera.

 

Ateses les dificultats que les quatre colles participants, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Margeners de Guissona, a més dels Gausacs i de la Colla Joves Xiquets de Valls, van tenir per arrossegar camises a una actuació en dissabte al matí, l'actuació va ser una mica de perfil baix.

Amb tot, els Castellers de Sant Cugat van aconseguir descarregar amb molta seguretat i solvència el segon 2 de 7 de la temporada, a més del 3 de 7 i del 4 de 7, que ja comencen a treballar-se a fi d'aixecar-los un pis més ben aviat.

La pròxima actuació dels de la camisa verd Collserola és aquest cap de setmana 11 i 12 de maig, amb les actuacions de Sant Ponç a Sant Cugat. Podrem veure els primers castells de 8 pisos dels gausacs del 2019?

 

Gausacs, amunt!

Raül et volem absolt i a casa!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?