Nou govern municipal

Aquest cap de setmana sabrem com és el govern municipal que presidirà la corporació de Sant Cugat per als pròxims 4 anys (o no).

El mandat no preveu ser tranquil, vist les diverses sentències urbanístiques desfavorables que planegen sobre l'Ajuntament de Sant Cugat per presumpta mala praxi i inacció dels diferents governs convergents i neoconvergents. Però no tot és negatiu en aquest mandat, per fi l'ensopida oposició de les últimes dècades ha ressorgit de les seves cendres i hem denunciat conjuntament la més que dubtosa gestió urbanística dels últims 30 anys a la ciutat, i dels diners dels veïns, que també implica aquesta mala gestió de la cosa pública.

 

El grup municipal de Cs seguirà un mandat més fiscalitzant des de l'oposició al govern sortint, sigui del color que sigui, i recordant a funcionaris, polítics i a tots els veïns de Sant Cugat que els reglaments, ordenances municipals, lleis… es van crear per a, precisament, enfortir aquesta convivència i que ningú de l'administració pública, ciutadans del carrer i, menys, els càrrecs electes, estigui per sobre d'elles. Tot es pot canviar, però des de la majoria obtinguda dels acords entre representants triats democràticament i segons els camins establerts per la llei.

La mateixa llei que, en data d'avui, permetria tenir un govern de canvi o un de continuïtat. Ens agradi o no.

Pel que fa a la combinació guanyadora del pròxim dissabte, a Cs tenim un candidat que, segons el nostre criteri, és el millor capacitat per a ser alcalde de la ciutat i serà a qui escollirem per Sant Cugat. D'això, n’estem totalment segurs.

 

 
Comentaris (1)
C's Fa 4 mesos
Unga! Unga! Ciudaaaadaaanos! UNGA-UNGA!