Objectiu comú

Estem en època d'eleccions, on cada candidatura parla de la seva gran tasca en els últims quatre anys, les meravelloses propostes que tenen i el desastre dels altres que es presenten. Falta autocrítica, normal en aquest moment, però no adequat. Com també falta debat, no només debat per les múltiples eleccions que vénen i el que es pretén fer, sinó del que ha passat aquests últims anys a Catalunya.

Només amb la crítica i el debat es pot refer una situació i trobar punts en comú. Hem de parlar de tots els temes que ens afecten al municipi, ja sigui habitatge, com també a àmbit nacional, que va passar després de l'1 d'octubre, per què després d'un govern d' "unitat" ara molts només busquen una cadira o un lloc a la diputació? On està l'objectiu comú que compartim? O la independència ja no forma part del full de ruta d'aquestes eleccions i és només una distracció? Però que el que es faci sigui efectiu i no paper mullat.

A l'ANJI identifiquem independència amb llibertat, llibertat pels presos i exiliats, com també llibertat pel sistema financer català, pel polític i optar a una veritable regeneració democràtica, una llibertat total pel país que ens obra a canviar-lo i ser sobirans!

Per això costa d'entendre que encara que els partits no comparteixin llista, dirigint-me a tots, la independència hagi quedat relegada a un segon pla. Posar-la al davant no vol dir deixar de parlar del dia a dia, ja que forma part de la formació de l'estat català, d'anar-lo creant a partir de diferents polítiques. Necessitem avançar i actuar en com arribar a l'Estat Català i que fer-hi després. Tenim un objectiu comú, hem de treballar per arribar-hi!

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?