Pensió permanent revisable

A les seves víctimes no li van donar l'opció a triar

Si puc estar a favor de la presó permanent revisable, més a favor estic de la pensió permanent revisable. Els Santcugatencs, com la resta del país, estem preocupats pel present i futur de les nostres pensions, així que acoblant els dos temes que han estat més en vogue en el primer trimestre de l'any, crec que puc aportar una idea per ajudar a la solució de la falta de fons.

Quant costa un pres? Perquè a sobre de cometre un delicte, ho estem alimentant. Si a més ha de ser de per vida perquè la reinserció no sigui possible, ja podem plegar. I si surten, cobren l'atur. Per a més INRI, Podemos, demana que els presos cobrin 655 €/mes.

"Se me abren las carnes" quan veig a aquests pares als quals li han arrabassat el que més estimaven. No crec que als carrers hagin de seguir aquells que es van dur, per sempre, a un "Pescaito" o van deixar sense el seu "Castillo" a una princesa, com a tants altres que ja no poden tornar. El dolor dels seus i la consternació d'una societat bona no podem ser l'ase dels cops.

Els dolents han de pagar, no només amb una estada "confortable" a presó, si no amb diners que es podrien destinar a les pensions que tant perillen. Que paguin si volen rebre visites de la seva família, per uns àpats dignes, pels medicaments, pels estudis que puguin cursar... i per moltes altres coses que ara els estem regalant. I si no tenen diners? Pa i aigua o "ajo y agua", el que prefereixin. A les seves víctimes no li van donar l'opció a triar. Traiem d'una cosa tan dolenta, alguna cosa bona.

És políticament in-CORRECTE, sóc conscient.

"No le dedicaré más tiempo pues el mundo está lleno de mujeres y hombres buenos" Girasoles (Rozalén)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem