Petites delícies

Un dels nostres grans objectius és que les companyies tinguin un record especial de Sant Cugat.

Haig de dir que, de vegades, programar pot ser frustrant i, sobretot, quan contractem espectacles menys "mainstream", que hem vist a les sales alternatives de Barcelona o a les fires de Manresa, Tàrrega, Madrid, Leioa o Donòstia, que ens han encantat i que portem a la nostra ciutat, però que ens costen comunicar al públic. Un exemple que ara em ve al cap és "Ragazzo" (inspirat en la història de Carlo Giuliani, un jove assassinat durant la cimera del G8 a Gènova) amb Oriol Pla, programat al Teatre de Mira-sol i que va convocar poc públic, tot i que els espectadors assistents van sortir encantats de la funció.

Per nosaltres, l'equip que programem el TA i altres espais de la ciutat, la comunicació és cabdal, i sempre donem un tractament especial a aquelles petites joies que poden passar més desapercebudes. Però no sempre ens en sortim, i és per això que parlo de frustració. I també he de dir que, tot i la qualitat de les propostes programades a Mira-sol, és un espai que ens costa omplir en horaris nocturns.

Aquest vespre, al TA, ha actuat la violinista estatunidenca Sarah Chang i, al Teatre de Mira-sol, la companyia argentina Sutottos amb "Inestable" (un muntatge que ha triomfat a l'OFF Buenos Aires) i em sento molt feliç perquè, a Mira-sol, hem acabat exhaurint les entrades (cosa que només havíem aconseguit amb els Brodas Bros i amb Alberto San Juan), i això ens anima molt, tractant-se d'una Cia. aquí desconeguda.

Però, sobretot, m'ha animat el whatsapp post-funció que m'ha enviat la Cia. agraint la professionalitat de l'Alba Johé i del seu equip. Des del TA, un dels nostres grans objectius és que les companyies surtin encantades dels nostres espais i que tinguin un record especial de Sant Cugat.

Missió complerta!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem