Quan s'hi posaran mesures?

La patrulla va venir a fer l'atestat i va comentar, no amb cert enuig per part seu, que a l'Arrabassada es fan aquestes carreres cada cap de setmana

En diverses ocasions n'he parlat en aquestes línies i no he estat l'únic en fer-ho, però sembla que aquest tema no ha de tenir mai solució. No fa gaire baixant per l'Arrabassada, ja de fosc, en vigília de festa i tornant a Sant Cugat vaig patir en primera persona el que en diverses ocasions hem denunciat.

A menys de dos minuts de la ciutat em vaig creuar amb dos cotxes fent literalment "carreres". El primer us vam poder esquivar encara no sé com, però el segon ja no va ser possible. Després de l'enrenou que comporta un incident com aquest i les molèsties que genera al llarg de força setmanes entre la salut i el vehicle, et mires les persones que anaven en els dos autos i a més d'anar cinc en cada cotxe, els dos conductors no passaven de l'any de permís de conduir i no eren propietaris dels automòbils.

La patrulla va venir a fer l'atestat i va comentar, no amb cert enuig per part seu, que a l'Arrabassada es fan aquestes carreres cada cap de setmana i que sovint acaben malament, perquè sempre troben a algú que els "fa nosa" mentre es diverteixen.

És una vergonya i una llàstima que en una carretera que enllaça Sant Cugat i Barcelona passin aquestes coses. Una carretera agradable de transitar i en molt bones condicions d'amplitud i manteniment que per aquestes bretolades d'uns quants no es pugui fer servir i que les mateixes autoritats et diguin que de nit i en cap de setmana és millor no utilitzar-la. Es fan anuncis per televisió, instal·lem mitjans electrònics de control de velocitat, se sanciona, però a pesar de tot et queda allò de pensar. De debò, quan s'hi posarà mides?

 
Comentaris

Destaquem