Que és un coaching de la son infantil?

Benvinguda una nova manera d'ajudar-nos en l'educació dels nostres fills i alumnes

Comença a aparèixer a Catalunya la figura de "Sleep Consultant", força coneguda en països com Estats Units o Austràlia. I que és el que fa una coaching de la son? Ajuda i assessora les famílies en els hàbits i rutines necessàries per a aconseguir que els nens descansin adequadament, de manera autònoma, tota la nit i les hores necessàries.

Em direu que llibres i mètodes que parlin de la son n'hi ha molts i molt diversos, des del Dr. Estivill, metòdic i estricte fins al Carlos González molt més lliure i sense normes. La diferència amb l'assessor de la son infantil, és que sí que és veritat que apliquen un mètode basat en 5 passos per arribar als seus objectius, però d'una manera individualitzada, ho fan treballant amb les famílies, una per una, tenint en compte les seves circumstàncies i particularitats tant del nen com de l'entorn que l'envolta, i acompanya a la família en tot el procés.

Al Sol Solet hem tingut el plaer d'assistir a una xerrada de l'Amèlia Hunter, que és una de les pioneres a Barcelona i sant Cugat sobre aquest tema. Hem pogut comprovar com amb una xerrada de 45 minuts i 5 pautes clares i concises, moltes de les nostres famílies han pogut millorar les seves nits i els nostres alumnes vénen més descansats i actius a l'escola.

Benvinguda doncs una nova manera d'ajudar-nos en l'educació dels nostres fills i alumnes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem