Som la generació Baby Boom i ens queda energia per a estona!

Qualsevol societat necessita de professionals sènior per créixer de forma sostinguda

Passar de la cinquantena en una societat on el talent equival gairebé exclusivament a joventut, no és fàcil de portar. Malauradament, aquesta societat deixa fora dels estàndards d'edat productiva a totes aquelles persones que superem els 50 anys i deixa perdre's el seu talent. Som la generació Baby Boom. Tenim una llarga experiència i una trajectòria que ens avala, amb valors arrelats però també amb il·lusió i ganes d'aprendre, perquè ens queda energia per estona.

Gràcies a associacions professionals com Ade Vallès, que agrupa a la comarca del Vallès dones directives, empresàries i de professions liberals, i de la qual sóc sòcia, o a entitats de networking com ara BNI Barcelona, persones emprenedores, empresàries i amb empenta podem donar-nos a conèixer i establir una xarxa de contactes útils per al nostre negoci. Una xarxa que ens ajudi a florir i a reprendre de manera activa aquesta segona fase de la vida. Som la generació Baby Boom...

Per créixer de forma sostinguda, qualsevol societat ha de tenir en compte el valor de l'experiència. Necessita professionals sèniors que acompanyin a noves generacions en el seu desenvolupament, i que, al seu torn, aquests puguin aprendre de la joventut la passió per la innovació i les noves tecnologies. De l'intercanvi sorgeix la possibilitat de creixement.

Dones apoderades, actives, amb ganes de seguir a la roda, de treballar, impulsar i liderar projectes, en som unes quantes a Sant Cugat; dones que emprenen passats els cinquanta, un model admirable per aquests moments de canvi. Com deia la cèlebre escriptora i filosofa Ayn Rand: "La pregunta no és saber qui m'ho permetrà, sinó qui m'aturarà".

 
Comentaris

Destaquem