Supercalifragilisticoespialidoso

Tant de bo els Reis Mags ens haguessin portat mainaderes amb paraigües voladors i bosses on cap fins i un tot terreny

Aquestes festes també a Sant Cugat hem pogut gaudir del Retorn de Mary Poppins, un clàssic de Disney ple de màgia pels més petits i amb un punt de malenconia pels més grans. Sent jo una gran fan del film original, i sense voler fer espòiler, en aquesta seqüela trobo a faltar una cosa tan essencial com ... Bé no ho dic per a qui encara no l'hagi vist, però sense aquest detall es perd una mica l'ànima d'aquest personatge tan creatiu.

Tant de bo els Reis Mags ens haguessin portat mainaderes amb paraigües voladors i bosses on cap fins i un tot terreny, així no ens trobaríem un any més amb l'acabose a l'hora d'entrada i sortida dels nens de l'escola. Al polígon Sant Joan, segueix igual, no s'ha trobat a l'"escura-xemeneies" que també dibuixi un espai a terra on tothom pugui viatjar, on es pugui trobar un bell paisatge on esperar als nens, un gran pàrquing on puguin aparcar correctament cada vehicle, una gran carretera on ningú molesti a ningú, un carrusel on els nens puguin passejar-se mentre les mares conversen sense necessitat de tallar un carril de pretesa circulació, un lloc de somni que sembla ser solament una Mary Poppins pogués aconseguir.

Aquest any, per fer-ho diferent, per portar la contrària, per aconseguir una cosa mai vista, per crear màgia ... Podríem tots posar el nostre granet de sorra per millorar aquest problema d'espai que durant tant de temps ens ve acompanyant. Al final, sempre podrem dir allò de "supercalifragilisticoespialidoso".

Bon any!

"Sortir de passeig amb Mary, sempre és una aventura, qualsevol cosa pot passar ... Ens feia somiar i pensar que tot és possible. Amb Mary cap dia és igual. (Mary Poppins 1964)

 
Comentaris

Destaquem