Tardor Calenta

La tardor comença amb un munt d'activitats interessants a La Floresta

Després de l'estiu, reprenem la marxa i la tardor comença amb un munt d'activitats interessants a La Floresta, de tot caire i per a tots els gustos. Aquesta vegada, les hem concentrat a la plaça Miquel Ros, al costat de l'estació dels ferrocarrils.

Comencem amb poesia el dissabte 19 d'octubre a les 7 de la tarda, dins el Festival nacional de poesia a Sant Cugat. La Clara Fiol ens presentarà el seu espectacle de poesia i música Miloques i Rabasses, acompanyada d'en Joan Vallbona i la Selma Bruna. Després de l'actuació hi haurà micro obert, perquè tots els poetes i les poetesses del barri hi puguin dir la seva. Animeu-vos i veniu a participar!

El 27 d'octubre, una mica avançats aquest any, celebrarem la Castanyada gràcies als més joves del barri, de la mà del Cau i la classe de sisè de l'escola de La Floresta. A les 5 de la tarda, el Cau ha organitzat una activitat infantil oberta a tothom i a les 7 hi haurà castanyes per a tots i totes! Però no us atipeu, perquè podreu ajudar els nois i noies de sisè a marxar de viatge de fi de curs comprant-los pastissos casolans.

Per últim, però només de moment, podrem gaudir d'un espectacle de música clàssica el dissabte 10 de novembre a les 6 de la tarda, amb el Quartet Olivetti.

 
Comentaris

Destaquem