Tornada a l'escola i al caos

S'escolten rumors de zones taronges, trams de carrer en què caldrà pagar tal com funciona la zona blava, tampoc sembla el més indicat per a aquells que veuran reduït el seu jornal, si desitgen aparcar

Arriba la tornada a l'escola i amb ella la por a la manca d'aparcament que curs rere curs pateixen els treballadors de les empreses del polígon Sant Joan.

Ja hi ha les zones grogues, exclusives per a pares en horari d'entrada i sortida de l'escola, la resta de les hores tampoc és un alleujament per als que han d'arribar al seu lloc de treball abans de les nou i surten després de les quatre. I aquestes no eviten els col·lapses que es munten davant de cada un dels col·legis que conformen la zona escolar del polígon. Ben aviat, tornarem a veure cotxes en doble fila, pares que esperen als seus fills i treballadors que volent sortir de la zona de "conflicte" desesperen davant la passivitat de l'ajuntament que porta anys mirant cap a un altre costat.

S'escolten rumors de zones taronges, trams de carrer en què caldrà pagar tal com funciona la zona blava, tampoc sembla el més indicat per a aquells que veuran reduït el seu jornal, si desitgen aparcar.

Els pròxims nou mesos el malestar es veurà patent, l'estrès augmentarà, la solidaritat brillarà per la seva absència i el caos es tornarà a viure en aquesta zona i aquells que haurien de buscar i trobar una solució, han deixat passar un estiu més sense posar remei, potser algun pegat, el mateix que no evitarà la irritació generalitzada.

Així i tot, el sol surt, i confiarem que aquest any l'empatia es faci visible i no s'aparqui a les sortides dels pàrquings, es respectin les rotondes i la bona feina sigui la màxima en aquest lloc del món.

"Comprensió i respecte, això és l'important per conviure amb els altres, i sobretot saps què? No creure que un és millor que ningú ..., ni pitjor "(Mafalda).

 
Comentaris

Destaquem