Tot el suport a la Festa Major de les Planes

La senyora Conesa sempre troba un forat a l’agenda de la Diputació per sortir a la foto

Els veïns i veïnes de Les Planes van rebre una mala notícia. El compromís de cobrir les pistes esportives, ara Espai Pere Grau, abans de la festa major d’enguany se n’ha anat en orris. El govern ha incomplert la seva promesa i ha frustrat les expectatives d’un barri que fa anys que organitza una fantàstica festa major amb la participació de totes les entitats. Un èxit resultant de l’apoderament de la ciutadania.

Des del grup d’ERC-MES volem expressar el nostre suport als veïns i manifestar el nostre enuig ja que aquest compromís polític va ser una condició sine qua non del nostre suport als pressupostos del 2016 i del 2017. Un cop més es demostra que el govern sociovergent ha trencat l’acord d’estabilitat pressupostària que teníem subscrit, precisament per no haver d’afrontar allò que no els interessa. Clar com l’aigua.

Els veïns ja s’ho ensumaven i al final, malauradament, el temps els ha donat la raó. Però malgrat aquesta mala previsió i l’habitual actitud poc receptiva cap al barri, el que més retreu la ciutadania de les Planes al govern, un cop més, són les formes, la manera de fer-los-hi saber, aquesta falta d’empatia i consideració. 

La proposta de l’alcaldessa ha estat que des de l’Ajuntament s’organitzi una petita festa per cobrir l’expedient i es reservi la grossa per més endavant, fent-la coincidir amb la inauguració de l’equipament. La senyora Conesa sempre troba un forat a l’agenda de la Diputació per sortir a la foto.

Posar-se al lloc de la ciutadania i tractar-la amb respecte i afecte, també quan les coses van maldades, no té res a veure amb disponibilitats pressupostàries ni amb ideologies, sinó amb humilitat i humanitat i a sobre això és gratis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem