Un cap de setmana a Madrid i Soto del Real

Vam tenir més presents que mai els presos polítics, tancats en unes presons a pocs quilòmetres d'on ens havíem reunit per exigir la seva llibertat

Venim d'un darrer cap de setmana intens per a molts santcugatencs i santcugatenques. Dissabte, ben d'hora, sis autocars amb més de cinquanta persones a cadascun van emprendre camí cap a Madrid per participar en una concentració per reivindicar que l'autodeterminació no és delicte. Aprofito l'ocasió per felicitar l'ANC i Òmnium per la iniciativa. Una vegada més, vam fer una demostració de força, però sobretot vam tornar a demostrar que som un moviment pacífic i cívic.

Vam tenir més presents que mai els presos polítics, tancats en unes presons a pocs quilòmetres d'on ens havíem reunit per exigir la seva llibertat. Vaig voler aprofitar precisament que fóssim tan a prop per visitar en Raül Romeva a Soto del Real i per posar-lo al corrent sobre com fem créixer el projecte d'ERC Sant Cugat, del qual forma part tancant la llista de les municipals del maig.

Van ser només dues hores que com sempre ens van passar volant, i és que quan amb en Raül parlem de Sant Cugat perdem la noció del temps. Vam tornar a coincidir que resoldre l'accés a l'habitatge ha de ser i serà la nostra prioritat, com també ho serà que els nostres fills i les nostres filles puguin quedar-se a viure a la nostra ciutat quan s'emancipin. Vam parlar de l'esport, la seva gran passió, en clau santcugatenca: cal oferir als clubs el suport que es mereixen i alhora garantir l'esport per a tothom, tant infants i joves com gent gran. També d'aconseguir un Sant Cugat amb una mobilitat sostenible i coherent, i tantíssimes coses més. En Raül i la gent d'Esquerra tenim la ciutat al cor, però també al cap, i estem a punt per fer el pas i tirar endavant a partir del 26 de maig.

 
Comentaris

Destaquem