Un equipament espectacular

Ningú pot posar en dubte la qualitat de les programacions ni de la resposta aclaparadora del públic del Teatre-Auditori Sant Cugat en aquests 25 anys.

Un dels molts aprenentatges que sempre agrairé als meus pares és que des de petit em van portar molt sovint al teatre a veure espectacles despertant-me la sensibilitat vers les arts escèniques: teatre, música, dansa, màgia, circ... Recordo haver gaudit a Barcelona amb els concerts de La Trinca, l’obra Don Juan Tenorio amb la Mary Santpere i el Joan Capri, les comèdies de Paco Martínez Soria, l’òpera Madama Butterfly... entre molts altres espectacles.

Un aprenentatge que vaig continuar ja sense la mà dels pares descobrint diferents gèneres, autors, directors, escenaris... una afició que, com acostumo a dir, es va convertir en un vici que no abandonaré.

Vaig transmetre als meus fills aquesta afició per tot allò que es fa en directe en un escenari, i ja de molt petits van gaudir amb els espectacles familiars de La Xarxa que programava el Teatre-Auditori Sant Cugat. Un equipament que conec d’ençà que va aixecar per primer cop el seu teló. Un Teatre que programa espectacles per a tots els gustos i en diferents formats i que, en moltes ocasions, són el punt de partida abans de rodar  per altres escenaris. 

El president Jordi Pujol, en el seu discurs inaugural, i mirant a l’alcalde Joan Aymerich, va dir: “Aquest teatre està molt bé, però ara s’ha d’omplir!”. 25 anys després d’aquell advertiment ningú pot posar en dubte la desició de l'alcalde Aymerich de construir el Teatre-Auditori, ni la qualitat de les seves programacions ni de la resposta aclaparadora del públic

Aplaudeixo tots els polítics, direcció, tècnics, equip humà i artistes que han treballat per crear i potenciar aquest espectacular equipament de la nostra ciutat durant aquests 25 anys. 

I un record especial als més de 200 actors santcugatencs que van inaugurar el Teatre-Auditori representant amb il·lusió l'obra Històries de Sant Cugat.

Que per molts anys!

 
Comentaris

Destaquem