Un matí de cinema

Feia dos dies que plovia, quan aquell matí de diumenge em proposa la meva esposa d'anar als Cinemes Sant Cugat.

Volia veure "La buena esposa" de Björn Runge, interpretada per la Glenn Close i Christian Slater. "Nunca es tarde para alzar la voz", diuen.

Ignoro si era un missatge sublimat de la meva companya o bé volia saber com anava la història. La veritat és que la Glenn fa una interpretació molt bona, fantàstica.

La trama em decep al final. Això que se li mori el marit quan ella li planta cara i li diu que prou, sembla que li faciliti la feina al guionista. Tot i això és una pel·lícula que recomano.

Ens encaminem cap al Pla del Vinyet, tot i la pluja, aparquem al costat mateix -prengueu nota: matí de diumenge plujós- i entrem. Les dues entrades em van costar l'astronòmica quantitat de 8 €. Vuit, ho heu llegit bé. Dins érem dues parelles i algú més a la darrera filera que no sé si era un altre espectador o algú de la casa. Ningú més.

Recordo l'article d'en Víctor Alexandre quan parlava sobre la reobertura dels Cinemes a Sant Cugat. Una bona notícia per a la ciutadania, sobretot per a la gent gran que no pot, o no vol, desplaçar-se fins als Yelmo del Centre Comercial de la carretera de Rubí.

L'empresa que s'ha fet càrrec és provisional, en tant la concessió no surt a concurs públic.

Però, si la ciutadania respon amb l'entusiasme d'aquest diumenge, voleu dir que la nova empresa que s'ha de fer càrrec durarà gaire? D'acord, és un matí de diumenge plujós, ja ho he dit abans, i altres dies hi anirà més gent. Però, voleu dir que aguantaran?

 
Comentaris

Destaquem