Votar serà la nostra victòria

L’1 d’octubre aquest país té a les seves mans el dret a defensar a les urnes el seu progrés social i econòmic

Aquests dies les institucions i la bona gent del nostre país està patint una situació de setge per part de l’estat espanyol. Els drets fonamentals que tant ens han costat d’assolir s’estan vulnerant amb total impunitat pel govern del PP amb la cooperació necessària del PSOE i C’s, contravenint la seva sacrosanta  constitució, la mateixa que ens nega, segons ells, el dret a l’autodeterminació.

Som centenars de milers de catalans i de catalanes, d’orígens, llengua i creences molt diverses, que hem empès durant molts i molts anys i que a fe de Déu que ens hem guanyat el dret a decidir el nostre futur col·lectiu en la més estricta tradició democràtica, resoldre els assumptes del poble a partir del vot del poble. Sens dubte votar en un referèndum és la millor manera que tenim de comptar-nos tant els del Sí com els del No.

L’1 d’octubre aquest país té a les seves mans el dret a defensar a les urnes el seu progrés social i econòmic, o el que és el mateix, un futur amb justícia social, igualtat d’oportunitats i equitatiu per a tothom. Una oportunitat així no la podem malbaratar i per això cridem a tots els santcugatencs i santcugatenques a omplir les urnes de vots i si cal també els carrers i les places, per defensar els nostres drets més legítims com hem fet sempre, de forma pacífica, serena i amb la força de la il·lusió, de l’esperança i d’estar convençuts que hi tenim tot el dret.

Aquest referèndum sobretot va de democràcia i de dignitat, la d’un poble que està a punt per defensar-la perquè d’això en depèn el nostre futur i el dels nostres fills i filles. L’1 d’octubre votarem i aquesta serà la nostra gran victòria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem