Arriba la Tutom

Presentarem en societat la nostra capgrossa

Sempre us expliquem coses que hem fet, però aquesta vegada us volem explicar una cosa que farem el divendres 10 de maig i que ens fa moltíssima il·lusió! Presentarem en societat la nostra capgrossa!! Només us avançarem un detall: es diu Tutom.

 

Ja fa mesos que estem treballant junts noies, nois i famílies en aquest súper projecte. Hem hagut de pensar mil idees, hem hagut de fer mil proves, hem pres decisions, en algun moment ens hem equivocat i, finalment, ens sentim molt orgullosos del que hem fet!! I el dia 10 de maig ho podrem compartir amb tots vosaltres.

 

Farem una festa a la plaça de Barcelona a partir de les 5.30 h de la tarda. Hi haurà batucada, música i berenar! També podreu veure una exposició sobre com s’ha fet la Tutom, d’ençà que vam començar fent propostes, fins que vam enganxar-li els cabells, no us perdeu com vam decidir de quin color seria!! Us explicarem la seva història, com ha arribat al centre, i us podreu fer fotos amb ella!!

Ah!! I hi serà la Marta! Ella és l’artista que ens ha contagiat la il·lusió i les ganes en aquest projecte i ens ha demostrat que junts podem arribar molt lluny!
 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?