Buon profitto

En aquesta edició els infants han hagut de seguir i elaborar uns plats típics italians que tant ens agraden

En aquesta nova edició de Canllochef hem posat un repte nou als nostres infants del Centre Obert. Les vacances s’apropen i qui sap on estiuejarem aquest any, així que és important conèixer la gastronomia d’altres cultures i, per començar, hem volgut viatjar a Itàlia.

En aquesta edició els infants han hagut de seguir i elaborar uns plats típics italians que tant ens agraden. El menú que han creat ha sigut: de primer uns Spaguetis a la carbonara, seguim amb una Pizza quattro stagioni i arrodonim amb postres tan clàssiques com és el Tiramisú (versió per a infants a base de cacau).
Com sempre, el resultat ha sigut un menú boníssim digne d’aconseguir 1 estrella Michelin. Tots van aconseguir el seu diploma d’experts en cuina italiana.

També volem explicar-vos com vam gaudir el passat diumenge 12 de maig de la sortida a FestaEsplai al Prat de Llobregat. Va ser tot un dia molt intens ple de jocs, tallers i activitats diverses, i després de dinar festa grossa amb vall i molt riure.
 

 
Comentaris

Destaquem