Concerts a l'Ateneu

Música en directe amb una nova programació per a tots els públics

El setembre passat tornava la programació del cicle ‘La Cambra de l’Ateneu’, un cicle de música en directe amb petites agrupacions, amb poquíssima o cap amplificació i amb un públic ben atent i ben a prop. I dijous vinent continuem.

Tenen component santcugatenc i venen amb un disc sota el braç. Elles són Marala, un trio femení que viatja entre Mallorca, País Valencià i Catalunya per fer una proposta de música d’arrel molt íntima. Quan? Doncs, dijous 18 d’octubre a les vuit del vespre, a la sala de l’Ateneu. Com sempre, l’entrada és gratuïta però l’aforament limitat, per això us recomanem que veniu amb temps.

El 29 de novembre el cicle continua, i serà el torn del guitarrista l’italià i santcugatenc d’adopció Bartolomeo Barenghi, que vindrà de la mà de la cantant portuguesa Sofia Ribeiro, que aterra per primer cop a la ciutat aprofitant la seva gira per Catalunya; amb ells sentirem músiques de Portugal i Brasil. I, finalment, el desembre serà el torn del romanticisme i el classicisme, i és que el Quartet Diotima ens portarà el dia 13 d’aquest mes un repertori d’aquestes èpoques. Aquest quartet de corda compta amb la santcugatenca Laura Jover a la viola.

Si voleu saber més, a la web de l’Ateneu (www.ateneu.cat) i a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) us anem informant i hi trobareu alguns petits tastets previs als concerts.
 

 
Comentaris

Destaquem