El nou ‘Movimiento Nacional’

La dictadura de Franco instaurà el Movimiento Nacional com a partit únic. Ara, tres partits espanyols actuen com un nou Movimiento Nacional, instaurant una ideologia de pensament únic en defensa de la unidad nacional.

Segons el nou Movimiento, la unitat de l’estat espanyol està per sobre de les lleis, de la constitució i, fins i tot, de la democràcia i dels drets humans.

Per a ells, aquesta presumpta unidad, establerta des de fa mil·lennis (fins i tot abans que existís l’home), és una veritat eterna que justifica la repressió, la violència, el trencament de l’estat de dret, la manipulació de la justícia i la vulneració dels drets democràtics i humans més bàsics.

Acostumats als mètodes de la Santa Inquisición, els apliquen sense escrúpols per acabar amb qualsevol dissidència que qüestioni la seva ideologia. Contra la repressió, resistència; contra l’autoritarisme, democràcia; contra la violència, pacifisme; contra el pensament únic, diversitat; contra la monarquia autoritària, República catalana! Endavant República!

Francesc Salvador

 
Comentaris

Destaquem