Fins quan abusareu de la nostra paciència?

L’inici del discurs més famós de Ciceró reflecteix l’estat d’ànim del poble català. Fins quan l’estat espanyol abusarà de la nostra paciència empresonant arbitràriament els nostres conciutadans, perseguint la llibertat d’expressió o anihilant les nostres les institucions?

Fins quan els partits i organitzacions col·laboracionistes seguiran el joc criminal de l’estat donant suport a la repressió? Fins quan el periodisme groc i els mitjans afins a l’autoritari règim espanyol continuaran mentint i calumniant-nos? Fins quan no hi haurà una veritable unitat d’acció de totes les forces lleials a la República?

S’abusa de la paciència de tots els que van plantar cara a la violència de l’estat el dia 1, de tots els que van exercir el vot el dia 21 i de tots els que des de llavors s’incorporen a la causa de la democràcia i la justícia social. Som un poble lliure i valent que defensa els seus drets des de la democràcia i la resistència pacífica. Deixeu d’abusar de la nostra paciència. Endavant República!

Francesc Salvador

Més informació
 
Comentaris

Destaquem