Gaudim de la democràcia i de la llibertat

Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Civil FOTO: Cedida
Gaudim de la democràcia i de la llibertat

Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Civil FOTO: Cedida

Em van amargar la infantesa i no m’amargaran la vellesa em deia una dona a qui l’estat espanyol havia afusellat el pare i que ara és una aferrissada defensora de la llibertat del poble català.

 

La lluita per la llibertat i la democràcia és un deure, però també una joia. La defensa d’una causa justa i noble per si mateixa ja és motiu de felicitat. Per això som la Revolució dels somriures.

 

Els Rajoys, Sorayas, Montoros i Felipes, rebolcant-se en la seva pròpia indignitat, no ho podran entendre mai. La seva misèria moral no els permet entendre la noblesa de la nostra causa.

 

Per això s’estranyen que a l’acció repressora de les forces d’ocupació responguem amb clavells i càntics. Guanyarem, perquè tenim la raó, però també perquè tenim la força alegre de tot un poble, i contra aquesta força s’estavellen totes les accions repressores.

 

A cada acció repressora nosaltres esdevenim més forts i ells més febles. Lluitem i guanyem, amb alegria, gaudint de cada moment històric. Votem, votem sí i marxem!Comentaris