Gran ambient familiar al torneig de pàdel “Pares i Fills”

Va comptar amb la participació d’una quarantena de parelles

Un dels tornejos socials amb més tradició al CTN Sant Cugat és el “Pares i Fills” de pàdel, on els pares/mares i els seus fills formen parelles de competició. Enguany, la prova es va disputar el diumenge, 12 de maig, i va comptar amb la participació d’una quarantena de parelles repartides en dues categories segons les edats dels fills: Infantil (de 8 a 13 anys) i Júnior (més de 13 anys).

El bon ambient dins i fora les pistes de pàdel va presidir la jornada, en què es van viure partits molt disputats, sobretot les finals. En categoria Infantil, la victòria va ser per Jordi i Víctor Solano, que es van imposar a la parella formada per Clàudia i Miquel Valls. La victòria Júnior va ser per Àlex Navarro i Cristina Serra, fill i mare, que van guanyar a Max i Xavi Solano.

Els campions i finalistes van rebre els premis de mans de l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i el regidor d’Esports del consistori, Eloi Rovira. Felicitats a tots els participants per mantenir viu un torneig tan arrelat a la tradició del “Natació”.