L’estat espanyol no ens coneix

FOTO: Lali Puig
L’estat espanyol no ens coneix

FOTO: Lali Puig

Invertim les nostres Vides, les nostres Fortunes i el nostre sagrat Honor. Així finalitza la Declaració d’Independència dels Estats Units d’Amèrica, mostrant el compromís ferm dels signataris.

 

Els ciutadans de Catalunya tenim ara la mateixa determinació. Pensa l’estat espanyol que pot atemorir-nos amb xantatges econòmics o penals? Ens creu tan pusil·lànimes i covards que vendrem el futur dels nostres fills i nets per un plat de llenties?

 

Si ho creu, va molt equivocat. Per qui ens pren? Ni ens atemorirà, ni ens farà retrocedir el joc brut de les seves clavegueres, els decrets antidemocràtics del seu govern o les sentències contràries a tot dret dels seus tribunals.

 

Aviat veurà de quin tremp estem fets els ciutadans d’aquest país. Hem pres una determinació i units continuarem endavant per alliberar-nos del seu jou i proclamar la república catalana. Que ni l’estat espanyol, ni ningú ho dubti: anirem a votar en referèndum el dia 1 d’octubre, votarem sí, guanyarem i n’implementarem el resultat. Ras i curt!Comentaris