La 17a edició del Torneig de Final de Temporada

El CFU Mira-sol Baco organitza la 17a edició del seu torneig de final de temporada, 4t Memorial Eufrasio Montiel. Com a novetat, la competició es disputa repartida en tres dies: aquest divendres a la tarda a partir de les set, jugaran l’Aleví Femení que jugarà un triangular contra el WSS Barcelona i la UE Castellar. Els més petits de la casa, els mirasolencs jugaran un amistós contra el Sant Cugat FC.

 

Dissabte, arriba del torn dels equips alevins del club, A, B, C, D i E i el Prebenjamí A, que disputaran triangulars contra equips de l’EF Sabadell, el CP Sarrià, l’Aristoi Academy, el Terrassa FC, el CF Sant Andreu de la Barca i el CF Santa Eulàlia de Ronçana. A la tarda, recordem que tindrà lloc la celebració de la ‘Festa dels Valors del Mira-sol’, amb activitats per als més petits al camp i un sopar a la nit, amb música per acabar la vetllada.

 

I per acabar, dissabte 15 de juny, torn per als benjamins, A, B, C i D i els Prebenjamins B, C i D, que jugaran contra el Sant Cugat FC, la PB Sant Cugat, l’EF Sabadell, el Terrassa FC, l’Aristoi Academy, el Club Juan XXIII i el FC Sant Quirze.

www.mirasolbaco.cat

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?