Moment de la veritat

Els equips sèniors del club es jugaran les aspiracions en les seves competicions

En les setmanes vinents, els equips sèniors del club es jugaran les aspiracions en les seves competicions. Des del club, animar-los a aconseguir-los i seguir treballant com fins al moment. Segur que amb el seu esforç, en els entrenaments i partits, ens donaran moltes alegries.

Els equips de formació seran els seus primers seguidors i ajudaran per aconseguir els objectius marcats. Els divendres fem el tercer entrenament, on els nens i nenes poden venir per participar-hi amb els entrenadors i entrenadores del club. L’entrenament s’organitza al CEIP Catalunya, amb l’hora d’inici a les 17.30 h.

Hi ha 2 entrenadors del Qbasket Escola per a cada grup, que supervisaran el bon funcionament de les sessions d’entrenament i activitats. Es formen grups de treball amb un màxim de 12 jugadors/es per equip, per tal que els alumnes puguin gaudir d’una participació més gran durant les sessions, i els entrenadors tinguin més incidència en l’evolució de tots ells.

Qbasket Escola segueix la mateixa metodologia d’entrenaments que els equips formatius del Qbasket Sant Cugat. Exercicis adequats a cada edat formativa i nivell.

Som-hi!!
 

 
Comentaris

Destaquem