Nadal a l’Ateneu

Arriben activitats nadalenques a l'edifici de Sant Cugat

S’acosten les dates de Nadal i a l’Ateneu ho tenim tot a punt perquè el veniu a gaudir amb nosaltres.
Comencem el desembre amb un munt de cursos de Nadal perquè aneu escalfant motors: cuina de Nadal, taller de torrons... I durant les festes tenim preparat un curs gratuït per a joves de 10 a 16 anys de fotografia.

A més, aquest divendres 14 de desembre a les sis de la tarda farem una xerrada gratuïta sobre joguines i jocs, quins triem i quin ús en fan els nostres infants. Cal que us apunteu abans, feu-ho ràpidament a través del correu secretaria@ateneu.cat.

Com és habitual, també podreu gaudir dels recorreguts pels pessebres del centre, els dies 22, 27 i 3 amb sortida a les sis de la tarda de la plaça Barcelona. I si, a més, us voleu sumar a l’entrega de premis del concurs de pessebres, serà dijous 27 de desembre a les set del vespre a l’Ateneu, amb xocolatada per a tothom! Al concurs encara us hi podeu inscriure! Fins al dia 18 de desembre ho podreu fer a través del nostre web o presencialment a l’Ateneu.

I per si tot això us sembla poca cosa, comencem les vacances escolars amb un espectacle de contes i titelles recomanat a partir de 5 anys.

Som-hi, que a l’Ateneu tindrem un Nadal molt entretingut!

 
Comentaris

Destaquem