Persones desocupades de més de 45 anys

Convidem a les persones desocupades de +45 que vinguin a Wise People, trobaran suport, esforç conjunt, il·lusió

El 2 de maig hem participat en el col·loqui que TOT Sant Cugat ha organitzat, amb presència dels grups polítics que concorren a les pròximes eleccions municipals.

 

Vam exposar l’especial dificultat per aconseguir feina amb què es troben les persones desocupades de més 45 anys i tot seguit vam demanar que, sigui quin sigui el color del nou Ajuntament, es mantinguin i s’augmentin les ajudes públiques a aquest col·lectiu.

 

Ara ampliem aquesta demanda a tota la societat santcugatenca. Convidem a les persones desocupades de +45 que vinguin a Wise People, trobaran suport, esforç conjunt, il·lusió. Com més serem més força tindrem. Els de més 45 anys tenim força experiència al darrere, hem après dels encerts i dels errors, i tenim anys per seguir aportant valor a les empreses i a la societat.

Als directius i empresaris els podem parlar de responsabilitat social que tenen envers els +45, però sobretot els hi volem dir que una part important del seu futur està en els sèniors, que tornin a descobrir el valor de l’estabilitat i l’experiència que podem aportar.
 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?