Sortida a Mollerussa

Excursions per Catalunya per a la gent més gran

La Llar d’Avis de la Parròquia de Sant Cugat del Vallès organitza una sortida al Pla d’Urgell, Museu dels Vestits de Paper, Espai Cultural dels Canals d’Urgell, volta pel Llac d’Ivars de Vila-sana, visita al celler del Castell del Remei, dinar, i passejada pel singular poble de Penelles, el dia 19 d’octubre d’enguany.

La sortida amb autocar serà a les 8.15 h des de l’av. Francesc Macià, al darrere del Monestir, en direcció a Mollerussa. A mig camí farem una aturada. Al voltant de les 11 h visitarem, simultàniament per grups, el Museu dels Vestits de Paper i l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. Després farem una passada pel Llac d’Ivars i ens dirigirem al castell del Remei on visitarem un celler. A continuació dinarem un bon menú. Acabat de dinar passejarem pel singular poble de Penelles. Tornarem a Sant Cugat al voltant de 19.30 h.

Preu global per persona: 37 € pels no socis. Les inscripcions finalitzaran el 10/10/18 i el cobrament serà a la secretaria de la Llar d’Avis, c/ de Valldoreix, núm. 9.
 

 
Comentaris

Destaquem