Els diferents tipus d’ungles

Coneix diferents maneres de fer-se les ungles

Molta gent s’esforça a tenir les mans sempre molt cuidades i no dubten en recórrer a centres d’estètica per posar-se ungles de gel, acríliques o de porcellana. Sabeu quina és la diferència?

Ungles de gel. Deixen respirar més a l’ungla, són més naturals que les acríliques i més resistents que les de porcellana. Resulten ideals per a les persones que tenen les ungles fràgils o que se les mosseguen. S’apliquen sobre una base de paper o de tela prima. S’adapten molt bé a l’ungla natural i poden tallar-se i polir-se. Una vegada pintades les podeu decorar al vostre gust i aplicar una o dues capes de gel per aportar brillantor.
Ungles acríliques. Són el resultat d’un líquid especial i un polímer en pols. S’adhereixen fort a les naturals i es poleixen. En assecar-se tenen molta consistència i el seu aspecte és molt natural, d’un color rosat. Per a la seva col·locació es realitzen uns motlles de les nostres ungles. Per col·locar-les cal un parell d’hores, però poden durar fins a sis mesos. Necessiten manteniment cada tres setmanes.
Ungles de porcellana. Són molt semblants a les acríliques, però s’elaboren amb fibra de vidre. S’apliquen mitjançant un motlle que es col·loca a la vora de l’ungla. Requereixen manteniment i d’una gran cura.

 
Comentaris

Destaquem