Fórmules de protectors solars

Crear un escut entre la nostra pell i la radiació UVB i UVA és una condició sine qua non per gaudir de les vacances

No hi ha excusa per prescindir dels protectors solars aquest estiu. Crear un escut entre la nostra pell i la radiació UVB i UVA és una condició sine qua non per gaudir de les vacances. Tenim a la nostra disposició un munt de fórmules.

Aigua solar: Per als que detesten les textures enganxoses i volen una mica de frescor, aterren amb força les aigües solars. Les seves fórmules transparents i lleugeres són còmodes i garanteixen una bona protecció solar.
Oli solar: No tothom està disposat a semblar un filet impregnat d’oli esperant ser devorat pel sol. Les marques cosmètiques ho saben i han desenvolupat fórmules huile no enganxoses que potencien el bronzejat i protegeixen.
Crema solar: Amb tantes fórmules alternatives, cal no oblidar el genèric: la textura crema.
Escuma solar: La textura mousse es fon amb la pell d’una forma tan exquisida que algunes marques cosmètiques no han dubtat a incorporar-la en el seu catàleg.
Llet solar: Els protectors solars segueixen estant disponibles en fórmula lletosa. Cobrir el cos d’un halo de lait és bona opció si aposteu per cosmètics de qualitat.
Altres fórmules: Podem trobar protectors solars per al cos en altres fórmules, com l’esprai transparent, que presenta una aparença semblant a l’aigua solar. Una altra fórmula refrescant és el gel.

 
Comentaris

Destaquem