L'arbre de Nadal perfecte

Com preparar una bona arribada de Nadal

Queda poc perquè comenci l’època nadalenca i molts de vosaltres ja estareu organitzant-vos per tenir-ho tot preparat.

Un dels aspectes més importants és la decoració de la llar, i l’arbre de Nadal es converteix en un element imprescindible. Ara bé, com aconseguir que aquest llueixi radiant?

  • Llum, molta llum

Adquiriu un bon nombre de llums Led petites i distribuir-les per tot l’arbre. Intenteu que es tracti d’una llum suau i agradable. Si a més les acompanyeu d’objectes decoratius metàl·lics, la llum es reflectirà i crearà una atmosfera molt especial.

  • Tons vermells

El Nadal té associats una sèrie de colors que no poden faltar en la decoració. Un d’ells és el vermell. Abusar d’aquest color no causarà cap problema. A més, recordeu que combinar-lo amb el verd és una combinació guanyadora. En el cas que vulgueu contrarestar-ho, sempre podeu fer ús del blanc.

  • Arbre nevat

Aquest tipus d’arbres no és necessari carregar-los d’objectes, sinó que per sí sols ja us poden donar tot això que busqueu. Però, sempre podeu utilitzar certs elements naturals per donar-los un toc molt especial. Per exemple, unes pinyes.

  • No us oblideu dels regals

No només ens referim als regals petits que funcionen com ornaments penjants de l’arbre, sinó a altres més grans que podeu col·locar junt amb l’arbre. Fabricar-los és molt fàcil, només necessiteu algunes caixes de cartó buides i embolicar-les amb paper nadalenc.

  • Plata i daurat

Altres tonalitats típiques de l’època nadalenca són les daurades i platejades. Es tracta de colors que donen molt de joc i que permeten crear una decoració menys formal. Intercaleu boles d’aquests colors per fer que el vostre arbre llueixi perfecte.

  • Arbre molt natural

Podeu agafar certs elements del camp per decorar l’arbre. Les pinyes que cauen acostumen a donar molt de joc. El millor de tot és que les podeu personalitzar, pintant-les de colors.

  • Estels nadalencs

Els estels tampoc poden faltar en la decoració de l’arbre de Nadal. Estem acostumats al fet que aquest element estigui situat a la part més alta de l’arbre però, per què no posar els estels en altres zones? Fins i tot els podeu fer vosaltres amb paper de diferents colors.

  • Llaços nadalencs

Per últim, podeu utilitzar retalls de tela per fer llaços bonics i elegants per a l’arbre. A Internet hi ha molts tutorials que expliquen com fer-los.

 
Comentaris

Destaquem